foto

Frank Telford

  • nar. 2.2.1915
    Iowa, USA
  • zem. 19.5.1987 (72 let)
    Los Angeles, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

1976 Riding with Death (TV film)
1969 Hello Down There
1968 Bamboo Saucer, The

TV seriály

1983 Knight Rider (TV seriál)
Takové neslušné městečko (S01E16)
1982 T.J. Hooker (TV seriál)
1981 Father Murphy (TV seriál)
McClain's Law (TV seriál)
1977 CHiPs (TV seriál)
1976 Gemini Man (TV seriál)
Koroner Quincy (TV seriál)
The Quest (TV seriál)
1974 Police Woman (TV seriál)
1973 Kriminální oddělení (TV seriál)
The Magician (TV seriál)
1972 The Adventurer (TV seriál)
The Rookies (TV seriál)
1971 Nichols (TV seriál)
1970 The Young Rebels (TV seriál)
1968 Hawaii Five-O (TV seriál)
The Mod Squad (TV seriál)
1967 Gentle Ben (TV seriál)
Ironside (TV seriál)
Mannix (TV seriál)
1959 Bonanza (TV seriál)

Producentská filmografie

Filmy

1976 Riding with Death (TV film)
1968 Sergeant Ryker

TV seriály

1976 Gemini Man (TV seriál)
1964 Destry (TV seriál)
1963 Kraft Suspense Theatre (TV seriál)
1962 The Virginian (TV seriál)
Wide Country (TV seriál)
1961 Alcoa Premiere (TV seriál)
The Americans (TV seriál)
1960 Outlaws (TV seriál)
1953 The Secret Files of Captain Video (TV seriál)
1952 The Gulf Playhouse (TV seriál)
1951 Schlitz Playhouse of Stars (TV seriál)
1950 Pulitzer Prize Playhouse (TV seriál)
The Bigelow Theatre (TV seriál)
1949 Captain Video and His Video Rangers (TV seriál)
The Silver Theatre (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

1968 Bamboo Saucer, The

TV seriály

1958 Decision (TV seriál)
1953 Joseph Schildkraut Presents (TV seriál)
1952 The Gulf Playhouse (TV seriál)
1951 Schlitz Playhouse of Stars (TV seriál)
1950 Pulitzer Prize Playhouse (TV seriál)
Robert Montgomery Presents (TV seriál)
The Bigelow Theatre (TV seriál)
1949 The Silver Theatre (TV seriál)
1947 Kraft Television Theatre (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky