foto

Irina Brazgovka

  • nar. 12.11.1954 (66 let)
    Kishinyov, Moldavsko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Ikaria
2010 Moskva, ja ljublju těbja!
2009
2008 Nikto, krome nas…
2007 Mjortvyje dočeri
2004 Bogiňa: kak ja poljubila
1989 Něčistaja sila
1985 Kontrakt veka
1982 Gonki po vertikali (TV film)
1980 Nikudyšnaja (TV film)
1979 Ljubaša
1978 Jemeljan Pugačov
1977 Vlčí stopou
1968 Ivan Makarovič

TV seriály

2019 Tajna posledněj glavy (TV seriál)
2018 Anatomija ubijstva (TV seriál)
Užin na šestěrych (S01E04)
Drajv (TV seriál)
2017 Vysokije otnošenija (TV seriál)
2015 Ljudmila Gurčenko (TV seriál)
Sklifosovskij 4 (TV seriál)
2014 Kuprin. Jama (TV seriál)
Silněje suďby (TV seriál)
2013 Agent (TV seriál)
Ljubov na million (TV seriál)
Nězabudki (TV seriál)
Propavšie bez věsti (TV seriál)
Veronika. Begljanka (TV seriál)
Kodex česti (TV seriál)
Zachvat (S06E02)
2012 Bez sroka davnosti (TV seriál)
Kuchňa (TV seriál)
MosGaz (TV seriál)
Petrovič (TV seriál)
Primanka (E10)
Sklifosovskij (TV seriál)
Vychožu těbja iskat 2 (TV seriál)
ČS (Črezvyčajnaja situacija) (TV seriál)
2008 Ťažjolyj pesok (TV seriál)
2007 Ivan Poduškin. Džentlmen syska 2 (TV seriál)
Vzroslaja žizň Poliny Subbotinoj (TV seriál)
Zakon i porjadok: Otděl operativnych rassledovanij (TV seriál)
Popolam (S02E22)
Solomonovo rešenije (S01E10)
Česť (S01E09)
2006 Iz plamja i sveta (TV seriál)
2005 Doktor Živago (TV seriál)
Kazaroza (TV seriál)
Vyzov (TV seriál)
I rab, i car (S01E01)
2004 Moskovskaja saga (TV seriál)
Tolko ty... (TV seriál)
2003 Moskva. Centralnyj okrug (TV seriál)
2002 Vremena ne vybirajut (TV seriál)
2000 Čjornaja komnata (TV seriál)
1984 Hranice možností (TV seriál)
Mjortvyje duši (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky