foto

Phil Brock

  • nar. 25.12.1953 (66 let)
    Santa Monica, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1997 Girl Crazy
1995 The Pit: Emergency Room
1993 Dollman vs. Demonic Toys
1992 Angels
Inside Out IV
1991 A Climate for Killing
Deadly Diamonds
1987 Allnighter, The
Young Harry Houdini (TV film)
1986 Útěk z Vietnamu
1985 Thunder Alley

TV seriály

1989 Famous Teddy Z, The (TV seriál)
1984 Hunter (TV seriál)
Dallas (TV seriál)
Some Do... Some Don't (S07E16)
1982 The Powers of Matthew Star (TV seriál)
1979 Knots Landing (TV seriál)
1973 Mladí a neklidní (TV seriál)

Dokumentární

2000 Arrest & Trial (TV seriál)

Host

TV pořady

1995 MADtv (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky