foto

Albert Salazar

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Els que callen
Los pájaros no vuelan de noche
2016 Behind the Backstage
2014 Con la boca cerrada
2012 Castidermia

TV seriály

2021 El Internado: Las Cumbres (TV seriál)
Episode 8 (E08)
Episode 7 (E07)
Episode 6 (E06)
další epizody (8)
2020 Drama (TV seriál)
2010 La Riera (TV seriál)

Hudební videoklipy

2019 Joven Dolores - Más palabras (hudební videoklip)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky