foto

Hitoši Iwamoto

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2017 Zenigata Keibu (TV film)
2009 MW
MW dai 0 šó
2005 Kjúmei bjótó 24dži supešaru (TV film)
2002 Ašita ga aru sa: The Movie
1999 Hakusen Nagashi hatachi no kaze (TV film)
1997 Hakusen nagashi 19 no haru (TV film)
Nurse no Oshigoto Special (TV film)

TV seriály

2019 Babysitter Gin! (TV seriál)
2017 Zenigata Keibu (TV seriál)
Zenigata Keibu ~ Shikkoku no Hanzai File (TV seriál)
2016 時をかける少女 (TV seriál)
2015 Akagi (TV seriál)
Designer Baby (TV seriál)
Madžisuka gakuen 4 (TV seriál)
2012 Cleopatra na onna tachi (TV seriál)
2009 Gynae: Sanfujinka no onna tachi (TV seriál)
Kareinaru supai (TV seriál)
2008 OL Nippon (TV seriál)
Saito San (TV seriál)
2007 Enka no džoó (TV seriál)
2006 Gyarusâ (TV seriál)
Tatta hitocu no koi (TV seriál)
2005 Džoó no kjóšicu (TV seriál)
Nobuta. O produce (TV seriál)
2004 Musume to ikuru saigo no nacu (TV seriál)
2003 Ašita tenki ni naare (TV seriál)
Saigo no Bengonin (TV seriál)
2002 Nurseman (TV seriál)
1999 Kjúmei bjótó 24dži (TV seriál)
1998 Oshigoto Desu (TV seriál)
1996 Hakusen nagaši (TV seriál)
1995 For You (TV seriál)
1994 Kimi to Ita Natsu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace