foto

Norman Rockett

  • nar. 8.8.1911
    Los Angeles County, California, USA
  • zem. 5.4.1996 (84 let)
    Los Angeles, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scénografická filmografie

Filmy

1986 Who Is Julia? (TV film) - set dekoratér
1984 Gone Are the Dayes (TV film) - set dekoratér
Žbluňk! - set dekoratér
1981 The Best Little Girl in the World (TV film) - set dekoratér
Ďábel a Max - set dekoratér
1980 Herbie a poklad Inků - set dekoratér
Poslední let Noemovy archy - set dekoratér
Strašidla z Buxley Hall (TV film) - set dekoratér
1979 Gang jablkových knedlíků opět zasahuje - set dekoratér
Poprask v Severní ulici - set dekoratér
1978 Jake, kocour z vesmíru - set dekoratér
1977 Alej zatracení - set dekoratér
The Possessed (TV film) - set dekoratér
The Spell (TV film) - set dekoratér
1974 Rhinoceros - set dekoratér
1973 Sicilské nešpory - set dekoratér
1972 Dobytí Planety opic - set dekoratér
1970 Tora! Tora! Tora! - set dekoratér
1968 Planeta opic - set dekoratér
1965 Největší příběh všech dob - set dekoratér
1963 The Stripper - set dekoratér
1962 Five Weeks in a Balloon - set dekoratér
1953 Návrat dona Camilla - set dekoratér

TV seriály

1988 Murphy Brown (TV seriál) - set dekoratér
Set Me Free (S01E07) - set dekoratér
1983 Zorro and Son (TV seriál) - set dekoratér
1982 Herbie, the Love Bug (TV seriál) - set dekoratér
St. Elsewhere (TV seriál) - set dekoratér
1981 Walking Tall (TV seriál) - set dekoratér
1976 M*A*S*H (TV seriál) - set dekoratér
Interview (S04E25) - set dekoratér
Probuzení (S04E24) - set dekoratér
Až tě zase uvidím (S04E23) - set dekoratér
další epizody (8)
1975 M*A*S*H (TV seriál) - set dekoratér
Drahá mami (S04E17) - set dekoratér
Cena tomatového džusu (S04E16) - set dekoratér
Znovu volání pošty (S04E15) - set dekoratér
další epizody (27)
1974 M*A*S*H (TV seriál) - set dekoratér
Vojín Charles Jehně (S03E14) - set dekoratér
Zlí psi a servismani (S03E13) - set dekoratér
Všední den (S03E12) - set dekoratér
další epizody (14)
1970 Arnie (TV seriál) - set dekoratér
1969 Room 222 (TV seriál) - set dekoratér
1968 Land of the Giants (TV seriál) - set dekoratér
1966 The Time Tunnel (TV seriál) - set dekoratér
1965 Lost in Space (TV seriál) - set dekoratér
1964 Gilligan's Island (TV seriál) - set dekoratér
Voyage to the Bottom of the Sea (TV seriál) - set dekoratér
1963 The New Phil Silvers Show (TV seriál) - set dekoratér
1959 Adventures in Paradise (TV seriál) - set dekoratér
1954 Disneyland (TV seriál) - set dekoratér

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky