foto

Duncan Christie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2016 Let Her Out
Výměna (TV film)
2012 The Last Will and Testament of Rosalind Leigh
2008 Confessions of a Porn Addict

TV seriály

2020 Krasotinky (TV seriál)
2019 Výkupné (TV seriál)
Life and Limb (S03E05)
Justice (S03E01)
2018 Little Dog (TV seriál)
Ten Days in the Valley (TV seriál)
Day 9: Re-Cast (E09)
Výkupné (TV seriál)
Three Wishes (S02E01)
2017 Ten Days in the Valley (TV seriál)
Day 6: Down Day (E06)
Day 3: Day Out of Days (E03)
Výkupné (TV seriál)
Bulletproof (S01E13)
Say What You Did (S01E08)
Regeneration (S01E07)
2016 Letterkenny (TV seriál)
2013 Satisfaction (TV seriál)
2011 Moje chůva upírka (TV seriál)
2006 Monster Warriors (TV seriál)

Dokumentární

2012 Divocí tvorové s Dominicem Monaghanem (TV seriál)

Režijní filmografie

Herecká filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky