foto

Denis Toljarenko

  • nar. 2.8.1983 (37 let)
    Krasnodon, Ukrajina, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Smajlik
Větrenaja ženščina
2012 Match
Pod pricelom ljubvi (TV film)
2011 Balada o bombardérovi

TV seriály

2016 Centralna likarňa (TV seriál)
Na liniji žytťa (TV seriál)
Pismo naděždy (TV seriál)
Prosty (TV seriál)
2015 Oficerskije žjony (TV seriál)
2014 Bomba (TV seriál)
Ličnoje dělo (TV seriál)
2013 Ja budu ždať těbja vsegda (TV seriál)
Ženskij doktor (TV seriál)
Mať-geroinja (S02E06)
Něvesta dlja nastojaščego mužčiny (S02E05)
2012 Poroch i drob (TV seriál)
Zaťanuvšajasja rasplata (E10)
2011 Taxi (TV seriál)
2010 Brat za brata (TV seriál)
2009 Ochota na Vervolfa (TV seriál)
Svaty 3 (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky