Reklama

Reklama

Námořní vyšetřovací služba L. A.

(seriál)
  • Česko Námořní vyšetřovací služba Los Angeles (více)
Ukázka z filmu 113
Krimi / Mysteriózní / Thriller / Drama
USA, (2009–2023), 227 h 15 min (Minutáž: 40–84 min)

Tvůrci:

Shane Brennan

Kamera:

Victor Hammer

Hrají:

Chris O'Donnell, Daniela Ruah, LL Cool J, Eric Christian Olsen, Barrett Foa, Linda Hunt, Renée Felice Smith, Miguel Ferrer, Medalion Rahimi, Caleb Castille (více)
(další profese)

Série(14) / Epizody(322)

Trénovaní agenti využívají falešné identity a nejnovější technologie, aby splnili svůj úkol. Zvláštní agent „G“ Callen je jako chameleon, který se dokáže proměnit v kohokoliv, když je třeba proniknout do zločineckého podsvětí. Jeho parťákem je zvláštní agent Sam Hanna, který sloužil u námořnictva a zažil bojové akce v Afghánistánu i Iráku. (AXN)

(více)

Videa (205)

Ukázka z filmu 113

Recenze (94)

TheMe 

všechny recenze uživatele

Příjemné zpestření večera před spaním. Seriál není nikterak zázračný, ale dovolím si tvrdit, že diváka přesyceného "kriminálkami" z Německa, Rakouska a podobnými odpady, nemůže nikterak urazit. Samozřejmě NCIS je jen jedna, ale jejich kolegové z LA mě velmi příjemně překvapili!! // edit: Po shlédnutí několika dalších dílů přidávám hvězdu nahoru a seriál řadím ke svým hodně oblíbeným! ()

mikosuo 

všechny recenze uživatele

Klasicke NCIS nepozeram ale uz davnejsie som par dielov na markize zhliadol a pobavilo to stale. Ale tento spin-off je uplne iny cakal som aspon nejaku podobnost no okrem nazvu NCIS som tam nic take nevidel. Ta zakladna je priserna. Ked som videl prvy zaber z vnutra ako prve ma napadlo ze mi to pripomina trh kde sa predava oblecenie :) Obcas tam bolo aj nieco vtipne. Herci celkom sympaticky i ked je ich tam v tíme nejak vela(aspon mne sa zda). Pozeralo sa to dobre a dufam ze do buducnosti sa to zlepsi (nech sa prestahuju do lepsej budovy). Po prvej epizode 3* Sledovanost:1.cast 18,9 mil., 2.cast 17,9 mil., 3.cast 16,5mil., 4.cast 15,8mil. 5.cast 17 mil., 6.cast 15,5mil. 7.cast 15,0mil., 8.cast 16,6mil., 9.cast 15,2mil., 10.cast 17,1mil., 11.cast 18,3mil., 12.cast 15,8mil., 13.cast 17,6mil., 14.cast 16,6mil., 15.cast 17,8mil., 16.cast 15,1mil., ()

Reklama

LeitoSE 

všechny recenze uživatele

Nepotrebný spin-off, ktorý sa až príliš snažil okopírovať všetko, čo bolo na pôvodnom seriály zábavné a príťažlivé. Dokonca aj teraz, keď už starému seriálu výrazne dochádza dych a herci, tak je to stále kvalitnejšie než hocijaká epizóda z tohto. Jediné, čo to drží nad vodou je chémia obsadených postáv, ale aj tým chýba nejaká výraznejšia a neotrepanejšia povahová črta. Produkčne je to ale stále na celkom dobrej úrovni. Drop 24/168 – 40% ()

Pedro Morales 

všechny recenze uživatele

Úvodní titulková sekvence vystihuje tenhle seriál lépe, než cokoliv jiného - za doprovodu nevýrazné a bezpohlavní elektronické hudby vidíme všechny hlavní hrdiny drsně se tvářit a střílet z pistole, vybouchne tam auto, LL Cool J si s uncool frajerským výrazem nasadí sako a otravná šéfka sedí nad retro čajovou soupravou. Rádoby efektní, avšak otravná a místy neskutečně trapná kriminálka, svým názvem urážející původní NCIS, připomínající spíše nepodařenou béčkovou variaci na nějaké špionážní seriály. ()

Gogo333 

všechny recenze uživatele

Spin-off, který vychází z jiného spin-offu. O proti původnímu NCIS tady máme pěkné slunečné prostředí a holky v bikinách. Hlavní postavy mi moc nesedí, ale škádlení mezi Deeksem a Kensi pobaví a Hetty je taky zajímavá postava. Případy jsou podobné jako v původním NCIS, akorát tady je i línie s Callenovou minulostí. Občas se podívám, ale že bych musel sledovat všechny epizody. Jinak k seriálu jsem se dostal přes společné epizody s Hawaii Five-0. 55% A zajímavost na závěr i tento seriál měl mít spin-off a to NCIS: RED, ale nedostal zelenou na celou sérii, což podle mě ani není žádná škoda, protože ten dvojdíl mě vůbec nezaujal. ()

Galerie (3 112)

Zajímavosti (38)

  • Táto epizóda priamo nadväzuje na epizódu Dotyk smrti (2012) seriálu Hawaii 5.0. (koba)
  • Epizóda je venovaná Kirkovi Bailymu s venovaním: „Vždy tu s nami bude tvoj hlas. (koba)
  • V úvodných častiach série sa o ministrovi námorníctva hovorí v mužskom rode. V závere epizódy Spad (2013) dokonca minister telefonuje zástupcovi Grangerovi (Miguel Ferrer) a v telefóne počuť mužský hlas. To je však v rozpore s dejom partnerského seriálu NCIS - Námorný vyšetrovací úrad (od r. 2003), podľa ktorého by v tomto období mala byť ministerkou námorníctva Sarah Porterová (Leslie Hope). Je zaujímavé, že od 9. epizódy Zotavení (2013) sa už o ministerke námorníctva hovorí v ženskom rode. (koba)

Reklama

Reklama