Reklama

Reklama

Námořní vyšetřovací služba L. A.

(seriál)
  • Česko Námořní vyšetřovací služba Los Angeles (více)
Ukázka z filmu 168
Krimi / Mysteriózní / Thriller / Drama
USA, (2009–2023), 227 h 15 min (Minutáž: 40–84 min)

Tvůrci:

Shane Brennan

Kamera:

Victor Hammer

Hrají:

Chris O'Donnell, Daniela Ruah, LL Cool J, Eric Christian Olsen, Barrett Foa, Linda Hunt, Renée Felice Smith, Miguel Ferrer, Medalion Rahimi, Caleb Castille (více)
(další profese)

Série(14) / Epizody(322)

Trénovaní agenti využívají falešné identity a nejnovější technologie, aby splnili svůj úkol. Zvláštní agent „G“ Callen je jako chameleon, který se dokáže proměnit v kohokoliv, když je třeba proniknout do zločineckého podsvětí. Jeho parťákem je zvláštní agent Sam Hanna, který sloužil u námořnictva a zažil bojové akce v Afghánistánu i Iráku. (AXN)

(více)

Videa (205)

Ukázka z filmu 168

Recenze (94)

Sabrewulf odpad!

všechny recenze uživatele

Kdysi jsem viděl jeden celý díl. Koukám na tu hlavní čtveřici, kde nechybí ženská. Jasně, proč ne. V tom jejich ústředí něco řešili a vidím, že celé to jejich NCIS vede další ženská. OK. Zápletka byla o tom, že se zapletli do něčeho, co zasahovalo i do jiných kruhů (tuším, že to odstartovalo při nějaké situaci, co řešila na ulici nějaká policajtka), takže náš tým šel na kobereček či tak něco a brala si to pod dohled i FBI či CIA (něco z toho), co samozřejmě v jejich ústředí vedla ženská. Pak náš tým jel někam v autě a pronásledovalo je jiné auto, tak rychle zastavili, vystoupili s pistolema a hned k autu, proč nás sleduješ a tak. No a z auta vystoupila nějaká tajná agentka. HEH. Už jsem jenom čekal, že tam v pozadí bude opravovat ženská telegrafní sloup, přičemž kolem projede poplářské auto, na kterém se povezou ženské, způsobí nehodu, při které začne hořet a nastoupí ženský hasičský tým. Čím dál víc degenerující amíci prostě neznají míru toho, kdy je něco ještě (genderově) korektní a kdy už je to fašistický výplach mozku. Blink. ()

mikosuo 

všechny recenze uživatele

Klasicke NCIS nepozeram ale uz davnejsie som par dielov na markize zhliadol a pobavilo to stale. Ale tento spin-off je uplne iny cakal som aspon nejaku podobnost no okrem nazvu NCIS som tam nic take nevidel. Ta zakladna je priserna. Ked som videl prvy zaber z vnutra ako prve ma napadlo ze mi to pripomina trh kde sa predava oblecenie :) Obcas tam bolo aj nieco vtipne. Herci celkom sympaticky i ked je ich tam v tíme nejak vela(aspon mne sa zda). Pozeralo sa to dobre a dufam ze do buducnosti sa to zlepsi (nech sa prestahuju do lepsej budovy). Po prvej epizode 3* Sledovanost:1.cast 18,9 mil., 2.cast 17,9 mil., 3.cast 16,5mil., 4.cast 15,8mil. 5.cast 17 mil., 6.cast 15,5mil. 7.cast 15,0mil., 8.cast 16,6mil., 9.cast 15,2mil., 10.cast 17,1mil., 11.cast 18,3mil., 12.cast 15,8mil., 13.cast 17,6mil., 14.cast 16,6mil., 15.cast 17,8mil., 16.cast 15,1mil., ()

Reklama

Pedro Morales 

všechny recenze uživatele

Úvodní titulková sekvence vystihuje tenhle seriál lépe, než cokoliv jiného - za doprovodu nevýrazné a bezpohlavní elektronické hudby vidíme všechny hlavní hrdiny drsně se tvářit a střílet z pistole, vybouchne tam auto, LL Cool J si s uncool frajerským výrazem nasadí sako a otravná šéfka sedí nad retro čajovou soupravou. Rádoby efektní, avšak otravná a místy neskutečně trapná kriminálka, svým názvem urážející původní NCIS, připomínající spíše nepodařenou béčkovou variaci na nějaké špionážní seriály. ()

BaseDallas 

všechny recenze uživatele

Krásna Daniela Ruah je asi jediným ťahákom tohto inak stupídneho výmyslu. Uznajte, 50 kilová modelka prehadzuje cez plece 100 kilových chlapov ako na bežiacom páse, vyslúžilí teenageri technicky supportujú supertajné akcie a celé to má pod palcom ex-agentka Linda Hunt :). Chvíľami sa seriál tvári ako strašne vážny, na druhej strane sa postavy neustále snažia odľahčovať situácie jednoduchším humorom pre masy. Je to čistá zábava, niekomu sadne, niekomu nie. Som ten druhý prípad, ale ako kulisa k browsovaniu po nete je to skvelé. - "Je to ruský spiaci agent!!!" :))) ()

TheMe 

všechny recenze uživatele

Příjemné zpestření večera před spaním. Seriál není nikterak zázračný, ale dovolím si tvrdit, že diváka přesyceného "kriminálkami" z Německa, Rakouska a podobnými odpady, nemůže nikterak urazit. Samozřejmě NCIS je jen jedna, ale jejich kolegové z LA mě velmi příjemně překvapili!! // edit: Po shlédnutí několika dalších dílů přidávám hvězdu nahoru a seriál řadím ke svým hodně oblíbeným! ()

Galerie (3 112)

Zajímavosti (38)

  • Kensi je meno japonského pôvodu. Tvorca seriálu, Shane Brennan, aj chcel do úlohy obsadiť ázijskú herečku, ale vyznelo to dosť multikultúrne, a nakoniec ju dostala Daniela Ruah. (ArMinO)
  • Zvláštny agent John Ness (James MacDonald) patrí pod federálnu organizáciu na boj proti drogám so skratkou "DEA." V USA skutočne existuje organizácia "Drug Enforcement Administration" (Úrad na boj proti drogám) so skratkou "DEA." V epizóde je však zobrazená neexistujúca organizácia "Drug Enforcement Agency" (Agentúra na boj proti drogám) s vymysleným logom (na fotografii). (koba)

Reklama

Reklama