foto

Viktor Němec

  • nar. 30.11.1974 (45 let)
    Baranovichi, Brestskaya oblast, Bělorusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Na poroge ljubvi (TV film)
2017 Krotká
Out
2016 Geroj
Sibiřský deník
Čistoje iskusstvo
2015 Archipelag
Rajskije kušči
2014 Bars i Ljalka (TV film)
2012 1210
Ocelový motýlek
2011 Můj táta je Baryšnikov
2010 Moje štěstí
2008 Na světě živut dobryje i chorošije ljudi
V ijuně 41-go

TV seriály

2019 Kak vyjti zamuž. Instrukcija (TV seriál)
Poljarnyj (TV seriál)
Pryžok Bogomola (TV seriál)
2018 Ot něnavisti do ljubvi (TV seriál)
Skoraja pomošč (TV seriál)
Solomennyj ženich (TV seriál)
Volnaja gramota (TV seriál)
2017 Torgsin (TV seriál)
Zolotaja Orda (TV seriál)
Advokat (TV seriál)
Po semejnym obstojatělstvam (S09E05)
2016 Sledovatel Tichonov (TV seriál)
Ja - sledovatěl. Časť 2 (E12)
Ja - sledovatěl. Časť 1 (E11)
Trassa smerti (TV seriál)
Vosmiděsjatyje 6 (TV seriál)
2015 Beguščaja ot ljubvi (TV seriál)
Dvojnaja splošnaja (TV seriál)
Kryša mira (TV seriál)
Orden (TV seriál)
Orlova i Alexandrov (TV seriál)
Pasečnik 2 (TV seriál)
Vsjo tolko načinajetsja (TV seriál)
Pjataja straža (TV seriál)
Jesli ljubiš – ubej! (S03E37)
Metod Frejda (TV seriál)
Episode 9 (S02E09)
2014 Aljoškina ljubov (TV seriál)
Fizruk (TV seriál)
Prosti meňa, mama (TV seriál)
2013 Dva otca i dva syna (TV seriál)
Grom (TV seriál)
Koroleva banditov (TV seriál)
Po lezviju britvy (TV seriál)
Prostaja žizň (TV seriál)
Rozysk (TV seriál)
Episode 16 (S02E16)
Episode 15 (S02E15)
Episode 14 (S02E14)
další epizody (4)
Strojka (TV seriál)
Ženščiny na grani (TV seriál)
Krepkaja semja (E11)
2012 Berega (TV seriál)
Kto, jesli ně ja? (TV seriál)
Lord. Pjos-policejskij (TV seriál)
Maryna Rošča (TV seriál)
Pravo na pravdu (TV seriál)
Strasti po Čapaju (TV seriál)
2011 Lesnik (TV seriál)
Pjatnickij (TV seriál)
Sila slov (S01E05)
Svetofor (TV seriál)
Zemskij doktor. Prodolženie (TV seriál)
2010 Chimik (TV seriál)
Ment v zakoně (TV seriál)
Prizrak prošlogo (S03E04)
Zakon i porjadok: Otděl operativnych rassledovanij (TV seriál)
Istina prevyše vsego (S04E19)
2009 Dikij (TV seriál)
Sud (TV seriál)
Levša (E22)
Vysšij pilotaž (TV seriál)
Gluchar (TV seriál)
Zazerkalje (S02E13)
Čas Volkova (TV seriál)
Dvojniki (S03E12)
Advokat (TV seriál)
Igra na čuvstvach (S06E04)
2008 Isajev (TV seriál)
Zakon i porjadok: Otděl operativnych rassledovanij (TV seriál)
Vstrjaska (S03E05)
2006 Bezmolvnyj svidětěl (TV seriál)
2004 Kadeti (TV seriál)
Karusel (TV seriál)
2003 Vokzal (TV seriál)
2002 Zakon (TV seriál)
Pomni o melnike (E22)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky