foto

Evangelia Adreadaki

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Premier Amour
2015 Smac
2009 Správce domu
Černé pole
2008 Drobný zločin
2006 Apostolos kai monos
2004 Nevěsty
Testosteroni
2003 Matia apo Nihta
2001 Me ta fota nystagmena
1998 Ta rodina akrogialia
1989 M' agapas

TV seriály

2020 Ilios (TV seriál)
2009 Karyotakis (TV seriál)
2008 Agria paidia (TV seriál)
Eho ena mystiko... (TV seriál)
2004 Epta thanasimes petheres (TV seriál)
1996 Ta hromata tis agapis (TV seriál)
1990 To kaplani tis vitrinas (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky