foto

Michaela Schumann

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scénografická filmografie

Filmy

2018 Marie Brand und das Verhängnis der Liebe (TV film)
Marie Brand und der Duft des Todes (TV film)
Marie Brand und der schwarze Tag (TV film)
Tatort - Weiter, immer weiter (TV film)
2017 Marie Brand und der Liebesmord (TV film)
2016 Nur nicht aufregen! (TV film)
2015 Ein Mord mit Aussicht (TV film)
2007 Der Sonnenhof (TV film)

TV seriály

2019 Beste Schwestern (TV seriál)
Die Klassenfahrt (S02E08)
Der Fleck (S02E07)
Liebeslügen (S02E06)
další epizody (7)
2018 Beste Schwestern (TV seriál)
Das Dinner (S01E08)
Die Paten (S01E07)
Mutterliebe (S01E06)
další epizody (8)
2015 Die Kuhflüsterin (TV seriál)
2014 Vraždy mezi muškáty (TV seriál)
Sophie kommet doch all (S03E13)
Tod eines Roadies (S03E12)
Sankt Kennedy (S03E11)
další epizody (13)
2012 Vraždy mezi muškáty (TV seriál)
Der Schandbaum (S02E13)
Der Antrag (S02E12)
Ein krummer Hund (S02E11)
další epizody (13)
2010 Vraždy mezi muškáty (TV seriál)
Nach sechs im Zoo (S01E13)
Mikado (S01E12)
Tödlicher Lehrstoff (S01E11)
další epizody (7)
2009 Der kleine Mann (TV seriál)
Das Angebot (E08)
Benefiz (E07)
Wir sind ein Volk (E06)
další epizody (8)
2008 Post Mortem (TV seriál)
Tödliche Wolke (S02E08)
Jenseits vom Paradies (S02E07)
Helden (S02E06)
další epizody (4)
2004 Mein Leben & ich (TV seriál)
Herzensbrecher (S03E01)
1997 Die Camper (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky