foto

Birgit Bahr

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2018 Ausgerechnet Sylt (TV film)
2017 Teufelsmoor (TV film)
2009 Tatort - Borowski und die heile Welt (TV film)
2003 Klíště hledá tátu (TV film)
1999 Bis zum Horizont und weiter

TV seriály

2016 Die Spezialisten - Im Namen der Opfer (TV seriál)
Flowerpower (S01E07)
Kleiner Engel (S01E06)
2015 5 Satansbraten (TV seriál)
2014 Stubbe - Von Fall zu Fall (TV seriál)
Mordfall Maria (E50)
2013 Láska u fjordu (TV seriál)
V zajetí lásky (E07)
Stubbe - Von Fall zu Fall (TV seriál)
Blutsbrüder (E47)
2012 Stubbe - Von Fall zu Fall (TV seriál)
Alte Freunde (E45)
Begleiterinnen (E43)
2010 Alle Jahre wieder (TV seriál)
Stubbe - Von Fall zu Fall (TV seriál)
Verräter (E39)
2009 Stubbe - Von Fall zu Fall (TV seriál)
In den Nebel (E37)
2008 Stubbe - Von Fall zu Fall (TV seriál)
Dritte Liebe (E33)
2007 Policie Hamburk (TV seriál)
Der verlorene Sohn (S02E05)
Bittere Wahrheiten (S02E04)
Auf der Flucht (S02E01)
další epizody (8)
2006 Stubbe - Von Fall zu Fall (TV seriál)
Schwarze Tulpen (E29)
2005 Stubbe - Von Fall zu Fall (TV seriál)
Nina (E27)
2003 Stubbe - Von Fall zu Fall (TV seriál)
Opfer im Zwielicht (E24)
2001 Stubbe - Von Fall zu Fall (TV seriál)
Unschuldsengel (E20)
1997 Létající doktoři (TV seriál)
Stubbe - Von Fall zu Fall (TV seriál)
Stubbe und der Geisterpolizist (E09)
Stubbe taucht ab (E08)
1996 Anwalt Martin Berg - Im Auftrag der Gerechtigkeit (TV seriál)
Stubbe - Von Fall zu Fall (TV seriál)
Stubbe und die andere Frau (E06)
Stubbe und der Pferdestecher (E05)
1995 Stubbe - Von Fall zu Fall (TV seriál)
Stubbes Erbschaft (E01)
1970 Místo činu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky