foto

Boris Zachar

  • nar. 1.6.1968 (51 let)
    Ružomberok, Slovensko, Československo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2007 Poločas rozpadu
2002 Za mestskými múrmi: Čierna pani (TV film)
1998 Svetlo (TV film)
1996 Zázračná láska (TV film)
1994 Dvadsaťštyri hodín zo života istej ženy (TV film)
Spoveď (TV film)
1993 Zurvalec (TV film)
1992 Európa, moja láska (TV film)

TV seriály

2014 Dr. Ema (TV seriál)
Workoholik (E08)
Ochránci (TV seriál)
2012 Rodinné prípady (TV seriál)
2008 Panelák (TV seriál)
2007 Ordinácia v ružovej záhrade (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace