foto

Diana von Stanislawski

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Maskérská filmografie

Filmy

2014 Tatort - Borowski und das Meer (TV film)
2013 Mord nach Zahlen (TV film)
2012 Dora Heldt: Kein Wort zu Papa (TV film)
Dvě tváře důvěry (TV film)
Tatort - Borowski und der freie Fall (TV film)
Tatort: Die Ballade von Cenk und Valerie (TV film)
2010 Amigo (TV film)
2009 Tatort - Borowski und die Sterne (TV film)
2008 Die Weisheit der Wolken (TV film)
Tatort - Borowski und das Mädchen im Moor (TV film)
2007 Scénář lásky (TV film)
2005 Gegen jedes Risiko (TV film)
Mutter aus heiterem Himmel (TV film)
2004 Cowgirl
Das Falsche Opfer (TV film)
2003 Gestern gibt es nicht (TV film)
2002 Der Unbestechliche
2001 Bargeld lacht (TV film)
Liebesschuld (TV film)
Polizeiruf 110 - Fliegender Holländer (TV film)
1999 Wut im Bauch (TV film)

TV seriály

2013 Reiff für die Insel (TV seriál)
Katharina und der ganz große Fisch (E02)
2011 Nachtschicht (TV seriál)
Ein Mord zu viel (E09)
2010 Alle Jahre wieder (TV seriál)
Nachtschicht (TV seriál)
Das tote Mädchen (E08)
2009 Nachtschicht (TV seriál)
Wir sind die Polizei (E07)
Blutige Stadt (E06)
2008 Die Anwälte (TV seriál)
Die kleinen Dinge (E08)
Selbstjustiz (E07)
Dämmerung (E06)
další epizody (7)
Nachtschicht (TV seriál)
Ich habe Angst (E05)
1999 Trojice pro život (TV seriál)
1993 Její vrazi (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Dokumentární

2005 Die Nacht der großen Flut (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky