foto

Martin Doležal

  • nar. 30.12.1981 (35 let)
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2017 Kopačky (amatérský film)
2016 Bio (amatérský film)
Kvalitní materiál (amatérský film)
2015 Delirium (amatérský film)
2013 Odečet vody (amatérský film)
Vojín Arahos 4: Rande s osudem (amatérský film)
2012 Dobré ráno (amatérský film)
2011 Procitnutí (amatérský film)
2009 Mrkev a mlíko (amatérský film)
2008 Koleda (amatérský film)
Stopařka (amatérský film)
2007 Vojín Arahos 3: První krev (amatérský film)
2006 Stíny Abadanu (amatérský film)
2005 Moucha: Hrůzné svědectví (amatérský film)
Vojín Arahos 1: Buddy (amatérský film)
Vojín Arahos 2: Vojna a Fazole (amatérský film)
2003 Stůně (amatérský film)
2001 Pro kapku krve! (amatérský film)

TV seriály

2013 Pionýři hororu (TV seriál)

Dokumentární

2008 Oppidum Stradonice (amatérský film)

Skladatelská filmografie

Filmy

2017 Kopačky (amatérský film)
2016 Kvalitní materiál (amatérský film)
2015 Delirium (amatérský film)
2013 Odečet vody (amatérský film)
Vojín Arahos 4: Rande s osudem (amatérský film)

Kameramanská filmografie

Filmy

2017 Kopačky (amatérský film)
2016 Kvalitní materiál (amatérský film)
2015 Delirium (amatérský film)
2013 Odečet vody (amatérský film)

Scenáristická filmografie

Filmy

2017 Kopačky (amatérský film) - původní scénář
2016 Bio (amatérský film)
Kvalitní materiál (amatérský film)
2015 Delirium (amatérský film)

Herecká filmografie

Filmy

2016 Bio (amatérský film)
2008 Stopařka (amatérský film)

Fanoušci tvůrce

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace