foto

Gary Morgan

  • nar. 2.1.1950 (71 let)
    New Jersey, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 The Evil Within
2012 Disappearing Bakersfield
2006 Malí rošťáci
2000 Growing Up Brady (TV film)
1997 Alien Avengers (TV film)
Na rybách
1995 Kniha pohádek
Maxovo zmizení (TV film)
1987 Rozkacená sudba
1985 Čtvrtý z mudrců (TV film)
1984 Noty lásky
Seduction of Gina, The (TV film)
1981 Ďábel a Max
1980 Tajemná záře nad Pacifikem
1979 Poprask v Severní ulici
1978 Matilda
1977 Drak Elliot
Once Upon a Brothers Grimm (TV film)
1976 Loganův útěk
Pinocchio (TV film)
1975 Missing Are Deadly, The (TV film)
1974 Summer School Teachers
The California Kid (TV film)
1973 Linda (TV film)
The Student Teachers
1972 Poldové
1971 The Night God Screamed
The Peace Killers
1967 Čekej do tmy

TV seriály

2013 Mámou přes noc (TV seriál)
2007 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Trojský kůň (S04E23)
2001 Black Scorpion (TV seriál)
That's My Bush! (TV seriál)
1999 The Amanda Show (TV seriál)
1998 Sabrina - mladá čarodějnice (TV seriál)
Christmas Amnesia (S03E11)
1989 Lebkouni (TV seriál)
1985 Spenser: For Hire (TV seriál)
Tall Tales and Legends (TV seriál)
1984 CBS Schoolbreak Special (TV seriál)
Hardcastle a McCormick (TV seriál)
Really Neat Cars and Guys with a Sense of Humor (S01E22)
1983 Hotel (TV seriál)
1982 St. Elsewhere (TV seriál)
1977 CHiPs (TV seriál)
1974 Happy Days (TV seriál)
1972 Temperatures Rising (TV seriál)
1970 The Partridge Family (TV seriál)
1969 Room 222 (TV seriál)
The Bold Ones: The New Doctors (TV seriál)
1968 Adam-12 (TV seriál)
1967 Ironside (TV seriál)
N.Y.P.D. (TV seriál)
1963 The Patty Duke Show (TV seriál)
1960 The Comedy Spot (TV seriál)
1959 Bonanza (TV seriál)
1958 Naked City (TV seriál)
1953 The United States Steel Hour (TV seriál)

Dokumentární

2010 Faire: An American Renaissance

Host

TV pořady

1962 The Tonight Show Starring Johnny Carson (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky