foto

Sheri Elwood

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2000 Deeply
1998 Eb & Flo
1997 Lección de natación, Le

TV seriály

2013 Call Me Fitz (TV seriál)
A Very Special Fitzmas - Part 2 (S04E10)
2012 Call Me Fitz (TV seriál)
And Baby Makes... Fuck!: Part 2 (S03E12)
And Baby Makes... Fuck!: Part 1 (S03E11)
2011 Call Me Fitz (TV seriál)
What the Fuck is a Beaver Moon? (S02E13)
2002 Black Hole High (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Producentská filmografie

TV seriály

2009 Stav beztíže (TV seriál)
Kiss (E13)
Venus (E12)
Solitary (E11)
další epizody (13)

Herecká filmografie

TV seriály

2009 Stav beztíže (TV seriál)

Tvůrcovská filmografie

TV seriály

2013 Call Me Fitz (TV seriál)
A Very Special Fitzmas - Part 2 (S04E10)
A Very Special Fitzmas - Part 1 (S04E09)
Brotherly Love (S04E08)
další epizody (10)
2012 Call Me Fitz (TV seriál)
And Baby Makes... Fuck!: Part 2 (S03E12)
And Baby Makes... Fuck!: Part 1 (S03E11)
Apoca' Smokes Now (S03E10)
další epizody (12)
2011 Call Me Fitz (TV seriál)
What the Fuck is a Beaver Moon? (S02E13)
Hell Hath No Drink Limit (S02E12)
Revel Without Applause (S02E11)
další epizody (13)
2010 Call Me Fitz (TV seriál)
Honesty, Integrity, and Low Mileage: Part 2 (S01E13)
Honesty, Integrity, and Low Mileage: Part 1 (S01E12)
This Business Has Been Homicide Free for... Days (S01E11)
další epizody (13)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky