foto

Thuliso Dingwall

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2010 Ex$pendable
2009 Americká aféra
2008 Sympathetic Details

TV seriály

2012 Lovci zločinců (TV seriál)
Vlk samotář a mládě (S01E14)
2011 Vzpomínky (TV seriál)
With Honor (S01E05)
2008 The Wire - Špína Baltimoru (TV seriál)
Konec (S05E10)
Převzetí (S05E07)
Výroky pro tisk (S05E05)
další epizody (6)
2006 The Wire - Špína Baltimoru (TV seriál)
Vysvědčení (S04E13)
Neboť každý, kdo má (S04E12)
Nový den (S04E11)
další epizody (9)
2004 The Wire - Špína Baltimoru (TV seriál)
Padlí vojáci (S03E03)
1990 Právo a pořádek (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace