foto

John Bruce

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

1992 Life and Works, The (TV film)
1987 Moneymen, The (TV film)
1981 Miss Morison's Ghosts

TV seriály

1993 Hercule Poirot (TV seriál)
Případ ztracené závěti (S05E04)
Outsider (S05E02)
1991 Parnell & the Englishwoman (TV seriál)
1989 4 Play (TV seriál)
1987 The Bretts (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
Návrat Sherlocka Holmese (TV seriál)
Druhá skvrna (S01E04)
To Have and to Hold (TV seriál)
1985 Z archivu Sherlocka Holmese (TV seriál)
Spolek ryšavců (S02E05)
1984 Poldové (TV seriál)
Z archivu Sherlocka Holmese (TV seriál)
Strakatý pás (S01E06)
Tančící figurky (S01E02)
1982 The Woman in White (TV seriál)
1979 Neobvyklé příběhy (TV seriál)
1978 Strangers (TV seriál)
The Prime of Miss Jean Brodie (TV seriál)
The Standard (TV seriál)
1977 BBC2 Play of the Week (TV seriál)
Don't Forget to Write! (TV seriál)
1974 Churchill's People (TV seriál)
Rooms (TV seriál)
Village Hall (TV seriál)
1973 Centre Play (TV seriál)
Second City Firsts (TV seriál)
Sporting Scenes (TV seriál)
Sutherland's Law (TV seriál)
1972 Crown Court (TV seriál)
1970 Play for Today (TV seriál)
1967 ITV Playhouse (TV seriál)
1962 Z Cars (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace