foto

Camila Greenberg

  • nar. 26.5.1988 (32 let)
    Tucson, Arizona, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Soundwave
2015 Ktown Cowboys
2011 Černá listina
2007 The Beast (TV film)

TV seriály

2017 Viceprezident(ka) (TV seriál)
Groundbreaking (S06E10)
2015 Děda se závazky (TV seriál)
Sexy Guardian Angel (E07)
2013 Instacurity (TV seriál)
2009 Deset důvodů, proč tě nenávidím (TV seriál)
Bratři a sestry (TV seriál)
Výlet za zítřkem (S03E19)
2008 Kamen Rider: Dragon Knight (TV seriál)
Jak jsem poznal vaši matku (TV seriál)
Známe se? (S04E01)
2007 Vincentův svět (TV seriál)
První střih bolí nejvíc (S04E02)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Případ kapřího transvestity (S08E04)
2006 Campus Ladies (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky