foto

Patxi Santamaría

  • nar. 1959
    San Sebastián, Guipúzcoa, País Vasco, Španělsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Těžkých sedmnáct
2018 El pacto
2017 Órbita 9
2010 Izarren argia
Mystikal
2008 V temnotě
2006 Skizo
2001 Mi hijo Arturo
Visionarios
2000 Carretera y manta
1992 Krávy
1991 Santa Cruz, el cura guerrillero
1989 Ander Eta Yul
1984 Akelarre

TV seriály

2018 Presunto culpable (TV seriál)
Disidencias (E10)
Furia (E05)
Vértigo (E01)
2005 Mi querido Klikowsky (TV seriál)
2001 Cuéntame (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky