foto

Cujoši Nagasawa

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2015 Haijore! Njaruko-san F
2009 Kjó no go no ni

TV seriály

2017 Clockwork Planet (TV seriál)
2015 Sókjú no Fafner: Exodus (TV seriál)
Sókjú no Fafner: Exodus 2 (TV seriál)
2014 Oreca Battle (TV seriál)
2013 Haijore! Njaruko-san W (TV seriál)
2012 Haijore! Njaruko-san (TV seriál)
To Love-Ru: Trouble - Darkness (TV seriál)
2011 Softenni (TV seriál)
2010 MM! (TV seriál)
2008 Kjó no go no ni (TV seriál)
Kjó no go no ni (2008) (TV seriál)
To Love-Ru: Trouble (TV seriál)
2001 Král Šamanů (TV seriál)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace