foto

James Ottaway

  • nar. 25.7.1908
    Chertsey, Surrey, Anglie, Velká Británie
  • zem. 16.6.1999 (90 let)
    London, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1990 Zabiják (TV film)
1980 Dlouhý Velký pátek
1979 Old Crowd, The (TV film)
The Quatermass Conclusion
1978 Zproštění viny
1973 Až přijde ten den
1968 Inadmissible Evidence
1965 You Must Be Joking!
1963 The Man Who Finally Died
1962 They Hanged My Saintly Billy
1959 In the Wake of a Stranger
The Man Who Liked Funerals

TV seriály

1994 Pie in the Sky (TV seriál)
1993 The Detectives (TV seriál)
1992 Inspektor Frost (TV seriál)
1990 Jeeves and Wooster (TV seriál)
1989 Chelworth (TV seriál)
The Paradise Club (TV seriál)
1988 Streets Apart (TV seriál)
1986 Boon (TV seriál)
Casualty (TV seriál)
1984 Big Deal (TV seriál)
Poldové (TV seriál)
1983 Auf Wiedersehen, Pet (TV seriál)
Tucker's Luck (TV seriál)
1982 Claire (TV seriál)
Shine On Harvey Moon (TV seriál)
1980 The Gentle Touch (TV seriál)
1979 Minder (TV seriál)
Quatermass (TV seriál)
1978 Grange Hill (TV seriál)
1977 Rob Roy (TV seriál)
The Sunday Drama (TV seriál)
1976 Red Letter Day (TV seriál)
1975 Angels (TV seriál)
Inspektor Regan (TV seriál)
Nightingale's Boys (TV seriál)
The Changes (TV seriál)
1973 Orson Welles' Great Mysteries (TV seriál)
1972 Country Matters (TV seriál)
Crown Court (TV seriál)
Emmerdale Farm (TV seriál)
The Protectors (TV seriál)
1971 Brett (TV seriál)
Follyfoot (TV seriál)
Rivalové Sherlocka Holmese (TV seriál)
1970 Doomwatch (TV seriál)
Ryan International (TV seriál)
Tales of Unease (TV seriál)
Wicked Women (TV seriál)
1969 As Good Cooks Go (TV seriál)
Softly Softly: Task Force (TV seriál)
Up Pompeii! (TV seriál)
1967 Fellows, The (TV seriál)
Half Hour Story (TV seriál)
ITV Playhouse (TV seriál)
The Gamblers (TV seriál)
Vanity Fair (TV seriál)
1966 The Liars (TV seriál)
1965 BBC Play of the Month (TV seriál)
Buddenbrooks (TV seriál)
The Flying Swan (TV seriál)
The Power Game (TV seriál)
The Troubleshooters (TV seriál)
1964 Play School (TV seriál)
R3 (TV seriál)
The Brothers Karamazov (TV seriál)
The Sullavan Brothers (TV seriál)
The Wednesday Play (TV seriál)
Victoria Regina (TV seriál)
1962 Hugh and I (TV seriál)
Z Cars (TV seriál)
1961 Hancock (TV seriál)
1960 BBC Sunday-Night Play (TV seriál)
1959 No Hiding Place (TV seriál)
Probation Officer (TV seriál)
The Eustace Diamonds (TV seriál)
The Man Who Finally Died (TV seriál)
1958 Big Guns (TV seriál)
Television Playwright (TV seriál)
The Diary of Samuel Pepys (TV seriál)
1957 Emergency-Ward 10 (TV seriál)
Web (TV seriál)
1956 Boyd Q.C. (TV seriál)
1955 Dixon of Dock Green (TV seriál)
1953 Epitaph for a Spy (TV seriál)
1951 The Passing Show (TV seriál)
1950 BBC Sunday-Night Theatre (TV seriál)
Whirligig (TV seriál)

Dokumentární

1967 Omnibus (TV seriál)
1954 Someone Else's Child

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky