foto

Richard Blumenfeld

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Elipsa (studentský film)
Perný deň na Mlynoch (studentský film)
2010 Dvě (studentský film)

TV seriály

2018 Semafor (TV seriál)
Psie kusy (E06)
Matka príroda (E05)
2017 Rex (TV seriál)
Nemé výkriky (E11)
2012 Mesto tieňov (TV seriál)
Posledná prestávka (S02E02)
2011 GYMPEL.TV (TV seriál)
2010 Nesmrtelní (TV seriál)
Náramek (E01)
2009 V mene zákona (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky