foto

Jesús Garay

  • nar. 1949
    Santander, Cantabria, Španělsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2009 Eloïse
2008 Mirant al cel
2001 Germanes de sang (TV film)
1998 A la vida, a l'amor (TV film)
1997 Nemůžeš mít všechno
1993 Gens d'en face, Les (TV film)
1987 Pasión lejana

TV seriály

2003 Mari, La (TV seriál)
2001 Des del Balcó (TV seriál)
1999 Sota el signe de... (TV seriál)
1996 Cròniques de la veritat oculta (TV seriál)
1989 Cycle Simenon (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

2003 Ve městě
2000 Krámpack
1996 Tot verí
1989 És quan dormo que hi veig clar
1976 Shirley Temple Story
1973 Lock-Out

Dokumentární

2008 Cinemacat.cat

TV pořady

1984 Cinema 3 (TV pořad)

Scenáristická filmografie

Filmy

1993 Gens d'en face, Les (TV film)

TV seriály

1989 Cycle Simenon (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace