foto

Jesús Garay

  • nar. 1949
    Santander, Cantabria, Španělsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2009 Eloïse
2008 Mirant al cel
2001 Germanes de sang (TV film)
1998 A la vida, a l'amor (TV film)
1997 Nemůžeš mít všechno
1993 Gens d'en face, Les (TV film)
1987 Pasión lejana

TV seriály

2003 Mari, La (TV seriál)
2001 Des del Balcó (TV seriál)
1999 Sota el signe de... (TV seriál)
1996 Cròniques de la veritat oculta (TV seriál)
1989 Cycle Simenon (TV seriál)

Herecká filmografie

Scenáristická filmografie

Filmy

1993 Gens d'en face, Les (TV film)

TV seriály

1989 Cycle Simenon (TV seriál)

Host

TV pořady

1984 Cinema 3 (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky