foto

Claudia Mori

  • nar. 12.2.1944 (77 let)
    Rome, Lazio, Itálie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

Filmy

2012 Caruso (TV film)
2010 Bylo jednou jedno město bláznů... (TV film)
2008 Einstein (TV film)
Rino Gaetano - Ma il cielo è sempre più blu (TV film)
2005 De Gasperi, l'uomo della speranza (TV film)
2002 Padri (TV film)
1990 Fuga dal paradiso
1988 Treno di panna

TV seriály

2012 Mai per amore (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky