foto

Emily Morris

  • nar. 10.2.1982 (35 let)
    Atlantia, Georgia, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2010 Dancing Ninja
I Kissed a Vampire
2009 Girls Just Wanna Rock

TV seriály

2013 Upíří deníky (TV seriál)
American Gothic (S04E18)
2008 Sladký život na palubě (TV seriál)
2005 Cuts (TV seriál)
Sladký život Zacka a Codyho (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace