foto

Piers Haggard

  • nar. 18.3.1939 (80 let)
    Londýn, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2006 Hledači mušlí (TV film)
2001 The Hunt (TV film)
1998 Conquest
1997 Cold Enough for Snow (TV film)
1996 Hurá do života! (TV film)
Záhady Ruth Rendellové - Kamenná srdce (TV film)
1994 Průlom (TV film)
1992 Čtyři oči (TV film)
1990 Back Home (TV film)
Láska v Seattlu (TV film)
1989 Fulfillment of Mary Gray, The (TV film)
1988 Letní příběh
Sam Found Out: A Triple Play (TV film)
1987 Visitors (TV film)
1983 Waters of the Moon (TV film)
1982 Marks (TV film)
Rolling Home (TV film)
1981 Jed
1980 Ďábelský plán dr. Fu Manchu
1979 The Quatermass Conclusion
1978 Quatermass
1977 House Full of Men, A (TV film)
1975 Beata Beatrix (TV film)
The Artisan (TV film)
The Brotherhood (TV film)
1971 Evelyn (TV film)
The Blood on Satan's Claw
1970 Others, The (TV film)
1969 I Can't... I Can't
1966 Four Way Incident (TV film)
1965 Application Form (TV film)

TV seriály

1999 Big Bad World (TV seriál)
1994 Space Precinct (TV seriál)
1990 Centrepoint (TV seriál)
1986 Silverův návrat na ostrov pokladů (TV seriál)
1979 Quatermass (TV seriál)
1978 Pennies from Heaven (TV seriál)
1977 Love for Lydia (TV seriál)
The Velvet Glove (TV seriál)
1975 The Love School (TV seriál)
1974 Churchill's People (TV seriál)
Zodiac (TV seriál)
1971 Rivalové Sherlocka Holmese (TV seriál)
1968 The Jazz Age (TV seriál)
1967 Callan (TV seriál)
Sir Arthur Conan Doyle (TV seriál)
1965 Thirty-Minute Theatre (TV seriál)

Herecká filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky