foto

Milan Horský

  • nar. 10.8.1945 (72 let)
    Brno, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Kašlu na to (studentský film)
1993 Kaspar Hauser
1992 Případ s černým vzadu (TV film)
1984 Divočák (TV film)
Skřivánek a sova (TV film)
Víc než případ (TV film)
1983 Komtesa Mary (TV film)
Léto bez dovolené (TV film)
1982 Kouzelnice (TV film)
1980 Hračička (TV film)
Rváč (TV film)
1978 Štědrý večer (TV film)

TV seriály

2011 Okno do hřbitova (TV seriál)
2007 Četnické humoresky (TV seriál)
Poklad (S03E04)
2000 Četnické humoresky (TV seriál)
Ohněstrůjce (S02E02)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace