foto

Andrew Macneil

  • nar. 28.10.1967 (53 let)
    Wagga Wagga, New South Wales, Austrálie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2004 Through My Eyes (TV film)
2003 Floodhouse
Hlavně se nevzdat (TV film)
Horseplay
2001 Finding Hope (TV film)
Ruská panenka
2000 Love of Lionel's Life, The (TV film)
1998 Day of the Roses (TV film)
1992 Resting Place, The (TV film)

TV seriály

2021 Harrow (TV seriál)
Epizoda 10 (S03E10)
Quam Innocentum Damnari (S03E09)
Alea Lacta Est (S03E08)
další epizody (6)
2019 Reef Break (TV seriál)
Despot (E07)
Harrow (TV seriál)
Sub Silentio (S02E08)
Parce Sepulto (S02E07)
Aegri Somnia (S02E04)
další epizody (4)
2018 Harrow (TV seriál)
Hic Sunt Dracones (S01E03)
Ex Animo (S01E02)
Místo zvané domov (TV seriál)
Autumn Affairs (S06E08)
New Adventures (S06E07)
Against the Tide (S06E04)
další epizody (4)
2017 Místo zvané domov (TV seriál)
In Memoriam (S05E12)
Lie Deep (S05E11)
Cloud Break (S05E08)
další epizody (6)
2016 Wanted (TV seriál)
Slepá ulička (S01E06)
Oklika (S01E05)
Pustina (S01E04)
2015 Winter (TV seriál)
2008 Packed to the Rafters (TV seriál)
2001 Always Greener (TV seriál)
Cybergirl (TV seriál)
1999 Pán šelem (TV seriál)
1998 All Saints (TV seriál)
The Dumb Bunnies (TV seriál)
Ztraceni v bouři (TV seriál)
1996 Hladina adrenalinu (TV seriál)

Dokumentární

2006 Jamie's Kitchen Australia (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky