foto

Ruka Johnson

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kostymérská filmografie

Filmy

2019 Blue Story
Bruno
Rocks
2018 Poslušnost
2017 Vražedný instinkt
2016 Milovat Mojžíše
2015 Balkón
Jacked
Patriot
Ramona & The Chair
2014 Hello, Again

TV seriály

2021 Bloods (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
další epizody (6)
2019 Sliced (TV seriál)
2017 Enterprice (TV seriál)
2012 BBC Comedy Feeds (TV seriál)

Dokumentární

2018 Já jsem vrah (TV seriál)
Život s následky (S01E09)
Pronásledovaný (S01E08)
Prohlášen právně způsobilým (S01E06)
další epizody (5)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky