foto

Angella Joy

  • nar. 27.9.1963 (57 let)
    Logan, Utah, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Medvěd Brigsby
Switched for Christmas (TV film)
The Stray
2016 My Christmas Love (TV film)
Sacred Vow
2015 Being Charlie
Mythica: Hledání hrdinů
2014 Cloud 9 (TV film)
Galyntine
Mentor, The
2013 Bilet na Vegas
Doorway to Heaven
K-9 Adventures: A Christmas Tale
2012 12 Dogs of Christmas: Great Puppy Rescue
Mistle-Tones, The (TV film)
2010 Snowmen
2009 Táta v trapu (TV film)
2008 Minuteman (TV film)
The American Mall (TV film)
Vánoce na draka
2007 Poslední hřích

TV seriály

2018 Andi Mack (TV seriál)
Cookie Monster (S03E06)
That Syncing Feeling (S03E05)
2017 Andi Mack (TV seriál)
Best Surprise Ever (S01E12)
Were We Ever? (S01E11)
She Said, She Said (S01E06)
2015 Blood & Oil (TV seriál)
2013 Granite Flats (TV seriál)
2012 The Aquabats! Super Show! (TV seriál)
1994 Dotek anděla (TV seriál)

Dokumentární

2013 Zlatá horečka (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky