Reklama

Reklama

Dotek anděla

(seriál)
  • USA Touched by an Angel
Drama / Rodinný / Fantasy
USA, (1994–2003), 166 h 55 min (Minutáž: 43–92 min)

Tvůrci:

John Masius

Hrají:

Roma Downey, Della Reese, John Dye, Valerie Bertinelli, Bill Cobbs, Sean Murray, Michael Peña, Taylor Handley, Gregory Smith, Lindsay Pulsipher, John Spencer (více)
(další profese)

Série(9) / Epizody(210)

Obsahy(1)

Hlavnou postavou seriálu je anjel Monica, ktorá bola vyslaná na Zem, aby nenápadne pomáhala a ovplyvňovala ľudské osudy. V každej časti seriálu pomáha ľudom nasmerovať ich na správnu cestu pokiaľ nie je neskoro. Keďže sa iba zaúča a jej skúsenosti sú malé, pomáha jej s poslaním prísna, no milá a skúsená Tess. V seriály je ešte Anjel smrti Andrew, ale ten sa zjavuje, keď už život skutočne končí. (Loooki)

(více)

Recenze (36)

ariari 

všechny recenze uživatele

ako to vidíme my. Nemalo to dojať, nemalo to robiť nič iné, len niečo príjemné pre ľudí vytvoriť. zrelaxovať ľudí, ..tento seriál výrazne pôsobí ako ktorákoľvek relax procedúra , jedno či welness kúra , jedno či kotrmelce v tráve..pohoda a kúsok lásky len pre vás, netreba z toho držať diétu ako z čokoládok Merci, a aj tak vám bude ako po babkinej rozprávke na dobrú noc. VĎAKA za námahu pre nás. ()

Beskydka 

všechny recenze uživatele

Kdo ví, ten rozumí. Seriál je jen vysvobozením z toho všeho hnusu kolem. Pohlazení, dotek anděla. Přehnané nepřehnané, to je úplně jedno. Je tam láska a ta je přeci důležitá ne? Je málo happy endů, které mi na filmech nevadí a zrovna v tomto případě je happy end na místě, i přes smrt lze dosáhnout šťastného konce. ()

Reklama

type_B odpad!

všechny recenze uživatele

Musím prozradit, že toto je snad jediné dílo, kde jsem se shodnul na hodnocení "odpad" společně s Magyar. Po důkladném rozboru jsme konstatovali, že je lepší být bezbožný, pohanský, chtíčem a materiálními potřebami zmítaný ateista, než člověk, který by dal této laciné christianistické propagandě byť jen jednu hvězdu. "Lvy na vás," dodávám já. Tak otřesnou interpretaci náboženství a angelogie aby člověk pohledal. Fuchtle držící v rukou bílou holubici na plakátu vypovídá za vše. Ďábel je mezi námi, můžete si říct. A jí říkám: je mezi námi přemýšlejícími. Omen. ()

Sagara 

všechny recenze uživatele

Dlho som váhal ako ohodnotiť tento seriál. Niektoré epizódy boli vynikajúce, niektoré torchu slabšie, ale posledná mnou videná epizóda ma presvedčila. Nápad, že sa dej bude odohrávať počas tej noci, keď v rádiu hrali adaptovanú rozhlasovú hru Vojna Svetov vo forme správ a akú paniku to vyvolalo a čo sa vtedy všetko mohlo stať, je skrátka originálny, a veľmi zaujímavý. Keď sa zamyslím spätne, mnoho epizód malo veľmi prepracovaný scenár. A postavy hlavne môj obľúbenec Tess sú tiež veľmi sympatické. Dotyk anjela je síce niekedy príliš sentimentálny (ale to som aj ja :D) a neustále odvolávanie sa na Boha môže začať liezť na nervy, napriek tomu je to seriál so skvelými ústrednými hercami, vycibrenými scenármi a mnohými cameo roličkami. ()

wosho odpad!

všechny recenze uživatele

Tak todle bych přirovnal k pocitu, že jsem byl právě znásilněnej do prdele mega klackem a přo tom mě ten zmrd řval do ucha Ježíš tě miluje čůráku!!!! Opravdu tento seriál je pro mě vrcholem všeho toho zmaru co se tady, či tam točí. Křesťanká tématika obalená do tuny čokolády s oříšky a zabalená do překrásného obalu, humus. ()

Galerie (14)

Zajímavosti (5)

  • Dotyk anjela (Touched by an Angel) sa vysielal v Amerike (CBS) od roku 1994 a dočkal sa 9 sezón a 212 epizód. (Loooki)
  • Podle rozhovoru nosila postava Romy Downey v první sérii seriálu hodně vlastního oblečení, protože měla tak malou velikost, že se v kostymérně její nesehnala. (Cheeker)
  • Herečka a zpěvačka Della Reese nazpívala i úvodní píseň k seriálu. (blackrain)

Reklama

Reklama