foto

Ye-sol Jin

  • nar. 24.9.1985 (35 let)
    Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2021 Ganiyeok

TV seriály

2018 Eurachacha waikiki (TV seriál)
Hunnamjeongeum (TV seriál)
2017 Dolaon bokdanji (TV seriál)
Yeokjuk : baegseongeul humchin dojeog (TV seriál)
2016 Dangsineunseonmul (TV seriál)
Monseuteo (TV seriál)
2015 Widaehan jogangjicheo (TV seriál)
2014 Manyeoeui yeonae (TV seriál)
Minyeoui tansaeng (TV seriál)
2013 Geunyeoui sinhwa (TV seriál)
Nain : ahob beonui shiganyeohaeng (TV seriál)
2012 Inhyeonwanghooui namja (TV seriál)
Saranghaetnabwa (TV seriál)
Uriga gyeolhonhal soo iteulkka (TV seriál)
2011 49il (TV seriál)
Sinkisaengdyeon (TV seriál)
2010 Hobakggot soonjung (TV seriál)
Naneun junseolida (TV seriál)
Sanbuingwa (TV seriál)
2009 Cheonmanbeon saranghae (TV seriál)
Cheonsaui yuhok (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky