foto

Ilona Sekacz

  • nar. 1948
    Blackpool, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2006 The Only Boy for Me (TV film)
2004 Le Cadeau d’Elena
2003 Wondrous Oblivion
2002 Bertie a Elizabeth (TV film)
First Communion Day (TV film)
1999 Šelomon a Gaenor
1997 Mrs. Dalloway
Under the Skin
1995 Antonia
Vesnická aféra (TV film)
1994 Špendlík na motýla
1993 Nerovný boj (TV film)
1992 Countess Alice, The
1990 Back Home (TV film)
Fialový autobus (TV film)
Traitors (TV film)
Wedded (TV film)
1989 Vyděrač (TV film)
1988 Final Run (TV film)
Run for the Lifeboat (TV film)
1986 The Importance of Being Earnest (TV film)
1985 Dutch Girls (TV film)
1983 Across the Water (TV film)

TV seriály

1998 Jistá spravedlnost (TV seriál)
Mortimer's Law (TV seriál)
1997 Wokenwell (TV seriál)
1996 Dalziel a Pascoe (TV seriál)
1995 Elidor (TV seriál)
1994 Earthfasts (TV seriál)
Love On a Branch Line (TV seriál)
1992 Performance (TV seriál)
1987 Imaginary Friends (TV seriál)
Intimate Contact (TV seriál)
1986 Unnatural Causes (TV seriál)
1985 Screen One (TV seriál)
Screen Two (TV seriál)
Summer Season (TV seriál)
1984 Freud (TV seriál)
1982 Boys from the Blackstuff (TV seriál)
1970 Play for Today (TV seriál)

TV pořady

1971 Great Performances (TV pořad)