foto

Johannes Ahn

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2021 Leben über Kreuz (TV film)
2020 Familie Bundschuh im Weihnachtschaos (TV film)
Ich brauche euch (TV film)
2016 Hologram pro krále
2015 Opa, ledig, jung (TV film)
Sneeze Freeze (studentský film)
2014 Seme - Schlage nicht, um zu gewinnen. Gewinne, dann schlage (studentský film)
2012 Massala
Odkaz hříšnice (TV film)
2009 Ninja Assassin

TV seriály

2020 Místo činu (TV seriál)
Die Nacht gehört dir (S51E08)
2016 Policie Hamburk (TV seriál)
V Hamburku se servírují psi (S11E01)
2012 Místo činu (TV seriál)
Kontejner smrti (S43E11)
1978 SOKO München (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky