foto

Taurean Blacque

  • nar. 10.5.1941 (78 let)
    Newark, New Jersey, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 Battle
2008 Stick Up Kids, The
2002 Kudzu Christmas, The
Nowhere Road
2001 Krysy
1996 Vzali roha
1995 Soul Survivors (TV film)
1992 Vražda bez motivu (TV film)
1991 She Stood Alone (TV film)
1989 Hlubinná hvězda šest
1988 Oliver & Přátelé
1980 $5.20 an Hour Dream, The (TV film)
Alex and the Doberman Gang (TV film)
Lovec
Ta noc, ve které řádil teror (TV film)
1979 Beyond Death's Door
Rocky II
1978 Frankie and Annette: The Second Time Around (TV film)
Rodinný lékař

TV seriály

1995 The Client (TV seriál)
1990 Oheň Gabrielův (TV seriál)
Snílek (TV seriál)
True Colors (TV seriál)
1989 Generations (TV seriál)
1988 In the Heat of the Night (TV seriál)
1987 CBS Summer Playhouse (TV seriál)
Poldové z Hill Street (TV seriál)
It Ain't Over Till It's Over (S07E22)
A Pound of Flesh (S07E21)
The Runner Falls on His Kisser (S07E20)
další epizody (12)
1986 Poldové z Hill Street (TV seriál)
More Skinned Against Than Skinning (S07E10)
Fathers and Guns (S07E09)
Falling from Grace (S07E08)
další epizody (22)
1985 Poldové z Hill Street (TV seriál)
The Virgin and the Turkey (S06E10)
What Are Friends For? (S06E09)
Fathers and Huns (S06E08)
další epizody (22)
1984 Poldové z Hill Street (TV seriál)
Last Chance Salon (S05E11)
The Rise and Fall of Paul the Wall (S05E10)
Low Blow (S05E09)
další epizody (23)
1983 Poldové z Hill Street (TV seriál)
The Russians Are Coming (S04E10)
Honk If You're a Goose (S04E09)
Midway to What? (S04E08)
další epizody (20)
1982 Poldové z Hill Street (TV seriál)
Santaclaustrophobia (S03E12)
No Body's Perfect (S03E11)
Phantom of the Hill (S03E10)
další epizody (23)
1981 Poldové z Hill Street (TV seriál)
Chipped Beef (S02E07)
Cranky Streets (S02E06)
Fruits of the Poisonous Tree (S02E05)
další epizody (22)
1979 Paris (TV seriál)
1978 Taxi (TV seriál)
Bobby's Acting Career (S01E04)
The White Shadow (TV seriál)
1977 The Love Boat (TV seriál)
1976 Charlieho andílci (TV seriál)
The Tony Randall Show (TV seriál)
What's Happening!! (TV seriál)
Wonderbug (TV seriál)
1974 Good Times (TV seriál)
1972 Sanford and Son (TV seriál)
The Bob Newhart Show (TV seriál)

Host

TV pořady

1982 The 34th Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace