foto

Vera van Appeldorn

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2019 Polizeiruf 110 - Der Ort, von dem die Wolken kommen (TV film)
2013 Polizeiruf 110 - Kinderparadies (TV film)
2012 Herbstkind (TV film)
Polizeiruf 110 - Fieber (TV film)
2009 Hanna und die Bankräuber (TV film)
2008 Polizeiruf 110 - Wie ist die Welt so stille (TV film)
2007 Reife Leistung! (TV film)
2003 Die Schönste aus Bitterfeld (TV film)
2002 Die Katzenfrau (TV film)
Ein Trick zu viel (TV film)
Verhexte Hochzeit (TV film)
2000 Anna H. - Geliebte, Ehefrau und Hure (TV film)
1999 Stan Becker - Skuteční přátelé (TV film)
1998 Ich schenk dir meinen Mann (TV film)
1997 Dumm gelaufen
1996 Kommissar Klefisch - Vorbei ist vorbei (TV film)
Po nás potopa (TV film)

TV seriály

2018 Místo činu (TV seriál)
Freies Land (S49E21)
Ich töte niemand (S49E15)
2017 Místo činu (TV seriál)
Die Liebe ist ein seltsames Spiel (S48E17)
2014 Místo činu (TV seriál)
Das verkaufte Lächeln (S45E36)
2013 Místo činu (TV seriál)
Allmächtig (S44E34)
Mnichov - Moc a bezmoc (S44E12)
2012 Místo činu (TV seriál)
Mnichov - Smutný král (S43E08)
2011 Místo činu (TV seriál)
Mnichov - Lovecká sezona (S42E12)
2009 Místo činu (TV seriál)
Um jeden Preis (S40E28)
2007 Místo činu (TV seriál)
Prst (S38E14)
2005 Místo činu (TV seriál)
Vánice (S36E34)
2000 Anke (TV seriál)
Na plný plyn (TV seriál)

Dokumentární

2017 Gwendolyn
2000 Welt der Tiere (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky