foto

Zuzana Dubová

  • nar. 1983
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Zuzana Dubová (1983) je scenáristka a režisérka. Absolvovala Univerzitu Tomáše Bati ve Zlíně a stáž na barcelonské filmové škole ECIB. Během studií natočila krátké hrané snímky Vrátný (2006) či 3 dny (2009). Ve spolupráci s Českou televizí režírovala film Holoubci (2012), první snímek svého druhu realizovaný ve znakovém jazyce, jímž navázala na svoji předchozí práci s neslyšícími dětmi, a film František, můj táta (2014). Podílela se také na realizaci několika pořadů.

Zlín Film Festival

Režijní filmografie

Filmy

2014 František, můj táta
2012 Holoubci
2009 3 dny (studentský film)
2006 Vrátný (studentský film)

Dokumentární

2016 Španělská čítanka (TV seriál)
2011 Rajče on the Road

TV pořady

2018 Kočování za pohádkou (TV pořad)
2016 Rok regionálních divadel (TV pořad)
HaDivadlo Brno (E11)
Divadlo Drak Hradec Králové (E08)
2009 Terra musica (TV pořad)
2008 Čtenářský deník (TV pořad)
2005 Kultura.cz (TV pořad)
2002 Divadlo žije! (TV pořad)

Herecká filmografie

Filmy

2008 Kamarádka (studentský film)

TV seriály

2011 Znamení koně (TV seriál)
Rebel (S01E01)

Scenáristická filmografie

Filmy

2014 František, můj táta
2012 Holoubci
2009 3 dny (studentský film)

Dokumentární

2011 Rajče on the Road
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace