Reklama

Reklama

Jiří Hynek

Jiří Hynek

nar. 1974
Československo

Biografie

Redaktor a televizní reportér Jiří Hynek je považován za jednoho z nejlepších novinářů v České republice.

Svou bohatou praxi v médiích odstartoval ve východočeském soukromém Radiu Černá Hora. Do povědomí veřejnosti se ale dostal teprve po té, co se začal objevovat na televizní obrazovce, přičemž si vyzkoušel práci pro obě naše největší komerční televizní kanály FTV Prima a TV Nova, zvláště v druhé televizi strávil natáčením reportáží dlouhá léta. V současnosti točí pro veřejnoprávní Českou televizi, kde se podílí především na tvorbě zpravodajských Událostí. Podepsán je také pod publicistickým pořadem ČT Fakta.

V rámci svého novinářského zaměření se specializuje na veliké kauzy. Dlouhodobě se například věnuje případům okolo Ruské mafie, kauze podvodů kolem privatizace Mostecké uhelné či uprchlému miliarádáři Radovanu Krejčířovi.

Jeho novinářské investigativní úspěchy jsou kolegy z žurnalistické branže vysoko ceněny. Již v minulosti už se však objevovaly spekulace, že je Jiří Hynek napojen na Bezpečnostní a informační službu, díky které má přístup k mnohým utajovaným informacím, ze kterých následně čerpá.

Mezi jeho záliby patří tenis.

Suit "Paity" Up! As long as I've got m

Host

Pořady
2003

Fakta

1997

Hlavní zprávy

Reklama

Reklama