foto

Ana Paula Arósio

  • nar. 16.7.1975 (43 let)
    São Paulo, São Paulo, Brazílie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 A Floresta Que Se Move
2014 Fordlandia
2013 Anita e Garibaldi
2010 Jak zapomenout
2005 O Coronel e o Lobisomem
1991 Per sempre

TV seriály

2008 Ciranda de Pedra (TV seriál)
2006 Páginas da vida (TV seriál)
2005 Mad Maria (TV seriál)
2004 Um Só Coraçăo (TV seriál)
2003 Celebridade (TV seriál)
2002 Esperança (TV seriál)
2001 Maias, Os (TV seriál)
Os Normais (TV seriál)
2000 Brava Gente (TV seriál)
1999 Terra Nostra (TV seriál)
1998 Hurikán jménem Hilda (TV seriál)
1997 Doktorky (TV seriál)
Ossos do Barão, Os (TV seriál)
1994 Éramos Seis (TV seriál)
1992 Você Decide (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace