foto

Jörg Daniel Hissen

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Dokumentární

2018 Die gespaltene Seele Amerikas - Die kulturelle Zeitenwende in den USA (TV film)
2016 Entlang der Dordogne (TV film)
Traumrouten der USA (TV seriál)
2014 Die Stadt von morgen - Experimentierfeld Asien (TV seriál)
Neznámá Asie (TV seriál)
Pěšky po Evropě (TV seriál)
Sharing Economy (TV film)
2013 Amerikas Westküste (TV seriál)
Hafenwelten (TV seriál)
2012 Sind wir bald zu viele?
2010 Hledání města zítřka (TV film)
Hora St. Helens
2009 Abenteuer Linienbus (TV seriál)
1999 GEO (TV seriál)
1996 Au peuple allemand
Deutschen Volke, Dem
1974 Nova (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Dokumentární

2014 Pěšky po Evropě (TV seriál)
2013 Amerikas Westküste (TV seriál)
2009 Abenteuer Linienbus (TV seriál)
1996 Au peuple allemand

Kameramanská filmografie

Dokumentární

1996 Au peuple allemand

Producentská filmografie

Dokumentární

1996 Au peuple allemand

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky