foto

Carlos Echevarría

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Tercero, El
2013 Solo
2012 Korporace
2011 Nepřítomen
2010 Desbordar
2009 Siniestro, Lo
2005 Un año sin amor
2004 Jako zřícené letadlo
1999 Garage Olimpo

TV seriály

1997 Archivo negro (TV seriál)
1993 Celeste, siempre Celeste (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace