foto

Roman Baskin

  • nar. 25.12.1954 (62 let)
    Tallinn, Estonsko, Sovětský svaz
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Režijní filmografie

Filmy

2006 Vana daami visiit
1991 Улица Мира
1988 Vernanda

TV seriály

2003 Kodu keset linna (TV seriál)
1996 M-Klubi (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace