foto

Suzi Yoonessi

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2018 Bez lásky
Daphne a Velma
2010 The Spring of Sorrow
2009 Dear Lemon Lima
2007 Můj milý deníčku
2005 No Shoulder

TV seriály

2019 Nenasytná (TV seriál)
Kráska ve vězení (S02E08)
2018 The Dead Girls Detective Agency (TV seriál)
2017 Foursome (TV seriál)
Foursome Before Whoresome (S03E01)

Scenáristická filmografie

Producentská filmografie

Filmy

2018 Daphne a Velma

Herecká filmografie

TV seriály

2012 Treme (TV seriál)
Tipitina (S03E10)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky