Reklama

Reklama

Bez lásky

  • USA Unlovable
Trailer

Obsahy(1)

Poté, co Joy kvůli své neustálé touze po fyzické intimitě přijde o přítele i o práci a probudí se nahá uprostřed rozjeté pánské jízdy, uvědomí si, že má problém – závislost na sexu. Vyhledá odbornou pomoc a přistoupí na to, že vydrží 30 dní bez svého bývalého, mužů, sexu i flirtování. Seznámí se s introvertním muzikantem jménem Jim, s nímž založí garážovou kapelu, a společně objeví krásu platonického přátelství, hudby a sebevyjádření. (Cinemax)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (1)

kolemjdouc 

všechny recenze uživatele

průšvih je na začátku divák mohl mít pocit,že se jedná zase o kravinu zpoza velké louže!Kdo vydržel mohl sledovat příběhy lidí s psychickými problémy a těžký život s nimi a co dokáže nepochopení od zdravých.Žádná ukuňkaná slaďárna.Prostě v mozku pomíchaná chemie ať už si to člověk zavinil sám anebo za to nemůže.Je na každém kam až to nechá dojít.To podle mě snímek chtěl ukázat.Ústředním motivem jsou scény když nastoupí JIm.Až tam našla Joy cestu ven z toho marastu.Asi Tak.A i v garáži může vzniknout krásná skladba k poctě Kelly. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (1)

  • Celosvětová premiéra proběhla 10. března 2018 na filmovém festivalu South by Southwest v Austinu (Texas, USA). (BMW12)

Reklama

Reklama