foto

Mike Marvin

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2001 Sluneční bouře
1997 Getting Away
Madam Savant
Treasure (TV film)
1996 Arranged Marriage
Maui Heat (TV film)
1994 Brána draka
1992 Kouzelník
1986 Hamburger... The Motion Picture
Černý přízrak

TV seriály

1992 Odpadlík (TV seriál)
Talisman (S01E09)

Scenáristická filmografie

Filmy

1986 Černý přízrak
1984 Hot Dog... The Movie

TV seriály

1985 MacGyver (TV seriál)
MacGyver na odstřel (S01E10)

Herecká filmografie