Za svůj život Jaroslav Žídek procestoval velkou část světa, ale nakonec se uchytil na Slovensku, kam přišel za prací, která mu byla nabídnuta. Měl zde pouze zaběhnout a pozvednout kuchyni a nakonec zde zůstal na stálo. Je představitelem moderní gastronomie (nouvelle cuisine). Kuchařem chtěl být vždy a jak sám říká, nepamatuje si, že by chtěl být někdy něco jiného. Své povolání velice miluje a dodává: "Tuhle práci člověk buď miluje nebo ji nemůže dělat." Jaroslav pracuje jako executive chef Camouflage restaurant, Flowers restaurant & wine bar a Camouflage café & bar v bratislavském Erdödyho paláci. Jako šéfkuchař působil v pražských restauracích Kampa Park, Aqua restaurant, Barock restaurant a v pražském i španělském Pravda restaurant. Získal bohaté zkušenosti ve Švédsku, v Dánsku, ve Francii, v Itálii a i v dalších zemích. Vařil pro mnoho celebrit – švédského krále, dánskou královnu, Arnolda Schwarzeneggera či Hillary Clintonovou.
Martin "c.tucker" Boček