foto

Jim Parker

  • nar. 1934
    Hartlepool, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2005 The Booze Cruise II: The Treasure Hunt (TV film)
2003 Booze Cruise, The (TV film)
2000 Dirty Tricks (TV film)
Law, The (TV film)
Vražedná místa: Doktor Bell - temné začátky Sherlocka Holmese (TV film)
1999 Lost for Words (TV film)
1998 My Summer with Des (TV film)
Takové anglické manželství (TV film)
1997 Deadly Summer (TV film)
1996 Moll Flandersová (TV film)
1991 Pirát Prince (TV film)
1988 Deadline
1987 Making Waves
Moneymen, The (TV film)
The Finding (TV film)
1986 Season's Greetings (TV film)
1985 Absurd Person Singular (TV film)
Remember the Lambeth Walk
1981 Late Flowering Love

TV seriály

2017 Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Poslední odpal (S19E03)
Zločin a trest (S19E02)
2016 Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Smrt na výstavišti (S19E04)
Vesnice, která vstala z mrtvých (S19E01)
Sklizeň duší (S18E06)
další epizody (8)
2015 Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Vražedné víno (S17E04)
Balada o midsomerském hrabství (S17E03)
Magická vražda (S17E02)
další epizody (4)
2014 Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Vraždění v Kodani (S16E05)
Klub letců (S16E04)
Divoká sklizeň (S16E03)
další epizody (4)
2013 Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Duch panského domu (S16E01)
Škola vražd (S15E06)
Sicilská obrana (S15E05)
další epizody (4)
2012 Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Vraždy podle horoskopu (S15E03)
Vražda nevinnosti (S15E02)
Tajemný jezdec (S15E01)
další epizody (4)
2011 Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Posvátná víra (S14E07)
Smrt na začátku máje (S14E06)
Nový úsvit (S14E05)
další epizody (9)
2010 Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Prokletý box (S13E06)
Šílená Molly (S13E05)
Mrtvé ticho (S13E04)
další epizody (8)
2009 Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
A všude kolem roste zelená tráva (S12E05)
Chybná teorie (S12E04)
Pomsta špionů (S12E03)
další epizody (6)
2008 Foylova válka (TV seriál)
Konec poplachu (S06E03)
Zlomené duše (S06E02)
Plán útoku (S06E01)
Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Dny bezvládí (S11E06)
Čarodějův synovec (S11E05)
Midsomer Life (S11E04)
další epizody (8)
2007 Foylova válka (TV seriál)
Oběti války (S05E02)
Pochmurný prosinec (S05E01)
Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Nevinnost sama (S10E06)
Smrt a prach (S10E05)
Rockerova pomsta (S10E04)
další epizody (5)
2006 Foylova válka (TV seriál)
Zlá krev (S04E02)
Invaze (S04E01)
Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Tanec s mrtvými (S10E01)
Stará křivda (S09E08)
Andělský chór (S09E07)
další epizody (8)
2005 Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Dům v lese (S09E01)
Rapsodie z Midsomeru (S08E08)
Rodinná firma (S08E07)
další epizody (7)
2004 Foylova válka (TV seriál)
Válka nervů (S03E04)
Boj, vedený v polích (S03E03)
Nepřítel dští oheň (S03E02)
další epizody (4)
Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Mrtvý ve vodě (S08E02)
Smrt přichází v noci (S08E01)
Duchové minulosti (S07E07)
další epizody (8)
2003 Foylova válka (TV seriál)
Zašívárna (S02E04)
Taktické cvičení (S02E03)
Jeden z hrstky pilotů (S02E02)
další epizody (4)
Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Lesní muž (S07E01)
Draví ptáci (S06E05)
Příběh dvou vesnic (S06E04)
další epizody (6)
2002 Born and Bred (TV seriál)
Foylova válka (TV seriál)
Den orla (S01E04)
Lekce vraždění (S01E03)
Bílé pírko (S01E02)
další epizody (4)
Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Vražedný závod (S05E04)
Zvoní ti umíráček (S05E03)
Smrtelná bylina (S05E02)
další epizody (4)
2001 Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Zkažené ovoce (S04E06)
Temný podzim (S04E05)
Mrtvola ve studni (S04E04)
další epizody (5)
2000 Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Zahrada smrti (S04E01)
Hlasy ze záhrobí (S03E04)
Soudný den (S03E03)
další epizody (4)
1999 Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Smrt vandráka (S03E01)
Hlas krve (S02E04)
Jedenáctka mrtvého muže (S02E03)
další epizody (5)
1998 Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Smrt v přestrojení (S01E05)
Věrnost až za hrob (S01E04)
Smrt darebáka (S01E03)
další epizody (4)
1997 The History of Tom Jones, a Foundling (TV seriál)
Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Smrt staré dámy (S01E01)
1995 Independent Man, An (TV seriál)
Konečný tah (TV seriál)
1993 Hrát králem (TV seriál)
Epizoda 4 (E04)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
další epizody (4)
1991 Salón Eliott (TV seriál)
1990 Domek z karet (TV seriál)
Epizoda 4 (E04)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
další epizody (4)
1987 Wish Me Luck (TV seriál)
1985 Mapp & Lucia (TV seriál)
Screen One (TV seriál)
Screen Two (TV seriál)
1983 Pictures (TV seriál)
1979 Neobvyklé příběhy (TV seriál)
1976 Red Letter Day (TV seriál)
1970 Play for Today (TV seriál)

Dokumentární

1998 Storm Over 4 (TV film)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace